Tisdag, afton

KUL DAG!
Jag är typ sjuk, har gått omkring hela dagen och frusit, haft ont i huvudet, mått illa, ont i halsen osv. Men trots allt sitter jag just nu och gör mig redo för att träna, det blir kuligt. Dock lite trist att missa luciorna i bureåkyrkan, men vad gör man inte. Det är cup på söndag och jag vill verkligen spela, så då måste jag träna.

Imorgon är jag i alla fall ledig, underbart! ska bara sova och sova och sen kanske slå in någon enstaka julklapp för att sedan åka till stan bara för att träna vilket känns onödigt. Ännu mer onödigt känns det att jag ska vara kvar på stan efter att jag tränat klockan två, för att min käre syster vill gå på stan med mig, hon slutar klockan 4?! det är ju hemskt!

Men men, religionsprovet gick inte så bra, men vi får se. Nu ska jag i alla fall rusa iväg till gympasalen för att träna! Jippiiie!!!!

Söndag, eftermiddag.

Nu har Aurora Larsson efter många försök faktiskt skapat sig en blogg. Jag har dock inte riktigt förstått hur i all fridens namn man gör för att få den att se lite roligare ut, en lite roligare bakrund osv. men det här får duga än så länge.
Ikväll är det full rulle, i eftermiddag rättare sagt. Då min käre syster kommer hem så ska vi äta lunch, sedan ska vi iväg till Örjans för att hinna träna fotboll i ca 1 timme, kanske lite till. För att sedan vara tillbaka i Bure ungefär halv 6 för att idiot jag tagit på mig bureå simsällskaps luciatåg.. dumt gjort. sedan kanske, men bara kanske hinner jag äta lite mat innan det är dags för bandy med "tanterna" jag har i alla fall tänk orka göra det.. vi får se om jag gör det..

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0