Åre, Åre, och ännu mera Åre

Precis det är vad min dag har bestått av, var ute i backen 9.06 och åkte iväg, 15 minusgrader i dalen, och 2 plus på toppen. Skinande sol och blå himmel hela dagen, underbara backar och trevligt sällskap. Kan livet bli bättre?!
Troligen inte, det var verkligen helt underbart. Alla kära skellefteåbor, pallra er hit så ni kan njuta lite av livet på riktigt!
Efter en hel del åkning, iskalla tår och röda kinder var det dags för afterski på dippan, Wallmans show som faktiskt var riktigt bra. Bortsett från att tele2:s halva personalstyrka med "sheep-fåret" på mössorna stod ivägen halva tiden så man inte såg någonting. Men annars helt okej, precis som livet ska vara!
Dock har inte allt varit bra idag, någon IDIOT, som inte verkade ha något bra för sig snodde Maries snowboard på skidbussen. Hur i hela friden kan man vara så pantad?! sno en snowboard på en skidbuss, idioter!!

Jaja, nu ska jag sluta vara irriterad. Grannen under oss hade bakat en kladdkaka då vi kom från stugan så vi ska bli bjudna på kladdkaka först, men innan det lite spel :)

Kram

Åre!

Äntligen framme!
Sitter just nu i stugan i åre och väntar på att maten ska bli klar. Ska bli sjukt härligt att bara vara här hela helgen och ta det lugnt. Ute i skogen och skidor/snowboard på dagarna med goda vänner, det kan helt enkelt inte bli bättre!
Än så länge är det bara jag och Niklas här, men imorrn kommer förstärkning med Åza, Mia och Frida. Ska bli riktigt trevligt!

Men nu ska jag ta tag i mexicanasoppan och se till att det blir klart :D

Kram kram

PS. Niklas är söt!

borta bra men hemma bäst!

Nu har jag äntligen kommit hem igen. Nej, så ska man inte säga och jag har faktiskt varit hemma ett ganska bra tag. 5 dagar räknade vi det till idag då vi träffades igen med Skiweek gruppen. Det förra inlägget som jag skrev har jag inga direkta kommentarer om och ska jag vara helt ärlig så vet jag inte ens själv vad jag menade. Jag var så upprymd av lycka då jag skrev det eller nått...

I alla fall, om det är någon som inte har förståt det så är Skiweek toppen, så för alla er som just börjat plugga eller ska börja till hösten så måste ni med nästa år (känner att jag börjar bli tjatig, men så sjukligt kul är det faktiskt!).

Nu har skolan dragit igång igen, föreläsningar i veckan och seminarier nästa vecka, och inte en endaste bok har jag köpt. känns bra. Men just i sekunden nu så beställde jag faktiskt första boken till denna kursen som har en litteraturlista på en hel A4... inte alls kul. Men det är en rätt spännande kurs ändå, psykologi och sånt, och mitt i alltihopa lite vårdorganisation, en salig soppa helt enkelt.

Helgen ska bli en helt underbar helg (hoppas jag) i Åre. Med min käre Niklas och även tjejerna i klassen, kommer bli riktigt kuligt tror jag :) Jag längtar som sjutton och är peppad på mycket åkning och lite kuligheter (tyvärr troligen lite plugg också).

Annars är allt som vanligt, skola, mat, träning (gymmade igår och kan knappt röra armarna på grund av pectoralis major (stora bröstmuskeln om jag inte har helt fel) men snart blir det mer träning hoppas jag) och massa mys!

Ha det underbart. Och tacka Gud för snön!

skiweek ;)

tnlkte bara säja att skjiweek är king!vså  näåsta ås sees vi ;) puss å kram. nu7 ska vi ut ! Love yta kingen skiwweek king kompiusar

SKIWEEK!

Sitter nu på vårt fina kontor i vemdalen. Hela äventyret har nu börjat, har stått några timmar ute idag och serverat kaffe, choklad, te och en massa Wasa sandwich. Riktigt trevligt faktiskt, folk verkar uppskatta då saker är gratis.. undra varför?
Snart är det dags att träffa resterande i min afterski-grupp, för att börja fixa lite inför skiweeks första afterski. det kommer vara superkul tror/hoppas jag! sedan är det invigning och min käre pojkvän ska jonglera med eld och jocke spruta lite eld. spännande och jag hoppas verkligen att det går bra, vi tar med en brandfilt för säkerhets skull. Sedan middag och så hem till stugan och basta och så är festen igång!

Så för er som inte är här kan jag bara säga, ni missar verkligen någonting!

Kram!

Skiweek 2009

Imorgon bär det av.
Dags att åka mot nya äventyr och upplevelser. klockan 08.00 går bussen mot vemdalen. Kul ska det bli (hoppas jag) och trött kommer jag vara då jag kommer hem.

Men nu ska jag fortsätta packa. Ha det så bra alla tråkmånsar som inte ska iväg på årets bästa skidfest!

Kram

Onsdag

Ojoj, länge sen sist måste jag säga. Jag har som inte haft tid helt enkelt och nu kommer bara en kortis eftersom att jag ska sätta mig och läsa några rapporter inför oppnonering imorrn. Superkul!

Aja, närmsta tiden kommer vara toppen, börjar med Lördag då vi åker iväg till Vemdalen och SKIWEEK. söndag kommer alla folk och sen pågår detta till torsdag. Sen är det bara att pallra sig hem för att nolla våra kära T1:or som börjar. Så detta kommer pågå till söndag ungefär. Efter det hade man ju kunnat hoppas på en liten vila, men ack nej. Det hinns inte med utan igång och plugga direkt! Härliga tider att var student, men det är ju så det ska va.

För övrigt måste jag, till er skellefteåbor, säga att alla här är lite roliga. Så fort jag säger "Burträskbingo" (en aktivitet som kommer vara under både skiweek och nollning tack vare mig) så ser alla ut som frågetecken. Jag tänker men snälla nån, en av världens kuligaste lekar!

Jaja, dags att läsa nu, rapporter om allt från alkohol till dataspel och djur. (detta ska på något sätt kopplas till hälsa?!)

Simma lugnt! (med tanke på slaskvädret som varit så får man nästan simma nu, men har det frysigt så kan ni ju inspireras av Lasse frölander i stjärnor på is)

Kram kram


RSS 2.0