Bakterier och Lillebror!

Sitter och pluggar lite bakterier och liknande.. har just läst att man inte ska torka sig bakifrån då man bajsat för att då kan en bakterie som heter Clostridium difficile komma in i urinvägarna och man får urinvägsinfektion.. intressant.

Sen fick jag se en läskig sak, min knasige lillebror som gillar att hoppa hopp med skidor var i tärna och hoppade lite, så tappade han sin stav och kolla hur det gick då han skulle hämta den: http://www.freeride.se/video/rodeo-540-to-smackdown/
Ajaj, men tydligen så lever han fortfarande!

På skolan i dag var det lite aktion faktiskt. Först när jag kom till skolan så åkte tre brandbilar iväg (sos larmcentral och ambulans och brandbilsutfarterna ligger just vid skolan), lite senare sitter vi och har lite läkemedelsberäkning och hantering då det först kommer en polisbil, sån där pikebuss, lite senare kommer två till bilar, en vanlig polisbil och en pikebuss! Ett tag funderade vi faktiskt på om det var en ny bomb här i östersund. Det har ju varit några sådana här den senaste tiden... Men eftersom att dom inte spärrade av och det inte blev någon utrymmning så var det nog inga ungdomar som hade lekt idag.

Nu ska jag plugga vidare.. lite hygien är ju alltid intressant!
Ha det bra!

För övrigt, fest den 25 på oleary´s, förfest i ABC 18.30 - sällskapsresantema.. så, jag söker en grå kostym?

Fredag kväll.

Har just ätit en god middag som min älskade karl lagat, och sitter just nu med en beslutsångest som heter duga.

Tanken var att jag skulle åka med familjen ner till storebror den 27 december, så att jag skulle kunna gå ut med mina gymnasieklasskompisar på annandagen. Men i förrgår ringde mamma mig och sa att ante börjar jobba den 28 så vi måste typ åka dit tidigare.. tanken är just nu alltså att vi ska åka till trollhättan på annandagen... jag missar en kväll men underbara klasskamrater och lite tid i skell. Detta innebär alltså att jag kommer hem den 19, åker igen den 26 och kommer bara att vara hemma i drygt en vecka.
Självklart skulle jag kunna åka till trollhättan en annan gång, men som student har man varken lov eller pengar så det blir svårt, och jag vill verkligen dit och träffa honom... Hur ska jag göra?!?!

ha de


måndag kväll

"keep smiling, keep shining, knowing you can always count on me, for sure, thats what friends av for"

Sitter i den nya soffan och ser på cityakuten med datorn i knäet, väldigt bra måste jag säga.. I studiesyfte alltså. Man lär sig saker och inser att man faktiskt har lärt sig saker då man förstår vissa saker. Andra tentan är gjord, och den kändes faktiskt riktigt bra. Jag svarade på allt och kände mig till och med riktigt säker på vissa saker.

Annars lever liket. Niklas sitter och lagar ett par byxor med min symaskin och snart ska vi göra riktigt goda milkshake.

Längtar till julen, hemma igen med familj och vänner. Eller, nästan hela familjen.. Systser yster kommer vara i alperna vilket självklart känns lite trist. Men vad kan man göra? Jag får helt enkelt göra det bästa av situationen, och skulle det vara så kan jag förvalta hennes julklappar också :)

Ha det bra och simma lugnt, imorrn börjar farmakologin och mikrobiologin.. superkul


Det gick som det gick

Ja, andra inlägget sen jag började mitt liv som student, jag som hade tänkt bli bra på det här. Nu är det skärpning.

Jag har i alla fall kommit en bit i studierna nu, klarat första tentan och två examinationsseminarier och har då samlat ihop hela 8,5 högskolepoäng av 180.. en bit på väg i alla fall.
Just nu sitter jag faktiskt hemma  Bureå och pluggar, har om ni inte sett det, varit hemma i skellefteå i helgen och haft det bra. Det är dock lite svårt att hinna med allt, så många man vill träffa och så mycket man vill göra, men ändå måste man se till att plugga lite. På fredag har vi tenta igen, tydligen den svåraste och ryktet säger att 70% kuggar på den första gången man gör den. ajajaj, jag vill inte vara en av dom!
Annars så jobbar jag på med skolan, ska även vara med och annordna Studens Skiweek i vemdalen, en vecka full av skidåkning/snowboardåkning och fest :D superkul

Men men, måste återgå till plugget... cirkulationssystemet är faktiskt intressant.. 

RSS 2.0