Trollhättan

Sitter i sovrummet och försöker få någon slags värme efter en inte så överdrivet varm ridtur. Måste säga att jag trivs bättre i östersund än trollhättan, där är det i alla fall oftast snö då det är såhär kallt. Här får man vara glad om det är lite frost på morgonen trots en irriterande kyla.
Så med en filt över benen och tredubbla vantar gav jag och Maria oss ut, mycket skönt och trevligt, men halt. Gårdagens ridtur var dock ett äventyr, ibland kändes det som att det var bambi på hal is jag satt på och inte Jeppe.

Om det är någon som itne förstår/vet så är jag i trollhättan och hälsar på min storebror på deras gård. Där finns hästar, hundar, katter och två barn. Så det är full rulle hela tiden kan man säga, kul men även jobbigt. För i bakhuvudet finns hela tiden tanken på den rapport vi ska skriva, som jag bara känner att jag inte orkar ta tag i! jag vill ha jullov!

Jaja, snart är det nytt år, men nu ska jag gå och äta lite risgrynsgröt (det blev inget på julafton eftersom att alla var sjuka och ville hem efter julklapparna.) måste bara klä av ett barn först som just kom innanför dörren. Ha det bra!

Om Aurora Larsson

Mitt allra första minne med dig är från någon gång i början av 90-talet. Mina föräldrar hade nåt slags Gallej och bland annat dina familj var bjuden.
Jag kommer ihåg att vi lekte bakom vår gamla vita skinn soffa.
Vilket minne asså!

Sedan des har många av mina minnen från barndomen haft med dig att göra.
Kommer du ihåg Moss-bädden?
Och vi som alltid lekte att du var min hund och hete Lady, jag var din matte och hette Diana (efter prinsessan i bumbibjörnarna) och att vi var på äventyr tillsammans.
Första gången jag sov över hos någon var det hos dig. I din stuga.

Jag har alltid varit fascinerad av din familj, ni verkar så tajta.
Ni har ju till och med egna uttryck för olika saker!
Att äta middag hos er är en upplevelse i sig. Ni kan ha vilda diskussioner om vem som borde vinna Robinson eller så berättar någon om något spännande som hände på förra simträningen.

Du är oblyg, och har enormt lätt för att börja prata med människor. Du är orädd och du låter ingen trampa på ig.
Det är jättebra och du kommer verkligen vinna på att vara så modig och utåtriktag i framtiden.
Förutom detta är du jättetrevlig och en bra vän, sköt om dig!
Jag hoppas verkligen att du får ett lyckligt liv och att du lyckats nå dina drömmar!
Tusen kramar: Nina G


Så skrev Nina till mig då vi höll på med boken om mig i typ 8an kanske. Superkul att läsa! Vi håller på och rensar i massa gamla saker nu då jag är hemma och då hittade jag ett papper där detta stod. Mysigt!
Jag hittade även en berättelse från min syster om en valborgsmässoafton där det stod: Vi for till Lisa och Mattias där lekte vi körajöma. haha, helt underbar stavning!

Hur som helst så är det fortfarande lika underbart att vara hemma, gårdagen var mycket mysig med pepparkaksbak tillsammans med Carro och Nina och sedan god middag hemma för att efter det brumma iväg till stan och SPFL.

Nu måste jag ta tag i lite saker och fortsätta rensningen i källaren, hoppas bara att jag hittar något mer kul att läsa :)

Ha en bra dag.
Kram

Hemmaaaa

Äntligen hemma! sitter vid köksbordet hemma i Bureå och pratar med mamma och pappa. Helt underbart skönt måste jag säga! Har varit i kyrkan och sett julkonsert med Rickard Tjärnlund och Patrik Öhlund (vad med i fame factory) och fått lite julkänsla, riktigt bra var det faktiskt!
Sen hem och käka lite pasta med räkor och dricka cola, och just nu sitter jag mest bara och väntar på att lillebrors buss från tärna ska komma så jag ska köra och hämta honom på e-fyran.

Tänkte för att folk som är intresserade ska få en liten klarhet i min kommande vecka, fullpackade schemat

Fredag: Tjejerna under dagen, 14.30 hämta Adina på dagis och umgås med henne och malin en stund, hem och äta, troligen iväg till stan för SPFL umgänge en stund (eller hur blir det?)
Lördag: Tjejerna under dagen, middag hos niklas mamma på kvällen och kanske någon mer aktivitet (öppen för förslag)
Söndag: snowboardskola i klutmark 10-13, liten julafton med niklas pappas sida 15.00, julmiddag hemma 18.30, umgänge med kusiner och syskon, närmast sörjande med andra ord!
Måndag: tandläkaren, umgänge med Linn, Rebecka och Anna, julfika hemma 19.00 med niklas pappa och evy, ida och matte, niklas mamma och lasse, britt och erik (arvids mamma och karl) och mamma pappa, jag och niklas.
Tisdag: eventuellt tandläkaren (beror på hur tänderna ser ut på måndagen), gå på stan med mamma, fika med linnea V (eller?) umgås med Nina Gustafsson (tradition!!!) och på kvällen spel med kusinerna (tradition!!!)
Onsdag: JULAFTON!!! med klassiker som kalle, paket, julbord och gröt! (detta år verkar det även som att det blir skid/snowboardåkning på julaftonsmorgon)
Torsdag: chilldag och lek med julklappar, kanske ävem hälsa på någon som man inte hunnit med.
Fredag: Avfärd till Trollhättan och broder tidigt på morgonen!

Fullt upp kan man säga, mitt i alltihopa ska man även hinna med att plugga tydligen... eftersom att det inte existerar jullov i universitetsvärlden, det suger!

Ha det bra allihopa och lycka till med julklappsköp och liknande :D

KRAM

Hem hem

Nu finns inget annat i mina tanker, vandrar omkring som en zombie och tänker bara på hur skönt det ska bli att få komma hem. Visst har jag det bra här, men en paus från allt och bara vara hemma kommer bli skönt!

Nu är i alla fall sista tentan 2008 gjord, bara att börja peppa inför år 2009 tentor...

Helgen i Åre var riktigt härlig, dock blev backarna ganska snabbt sönderkörda och jag var DÖDLIGT trött verkligen! Men nu har jag sovit lite och livet leker!

Hur som helst, ska sova nu inför morgondagens skola, vetenskapliga artiklar. Kommer bli sjukligt kuligt ?!

Förresten, är det någon som vill ses i jul kan ni ju höra av er! Nu ger jag upp!

tjingeling!

Farmakologi.. usch!

Snart är det dags att gå isäng efter en hel dags plugg. Har suttit och pluggat sen 9 i morse ungefär och hoppas verkligen att jag har fått in det så det räcker nu. Tentan i farmakologi (läkemedelslära, typ hur man ger och vad det hela handlar om) och läkemedelsberäkning (att ge rätt dos) är imorrn klockan 14.00, då kommer jag sitta med en puls över normalt och svettig om händerna. Men det ska bli spännande, känns som att allt handlar om hur tentan ser ut, hur den är utformad och vad den riktigt har för frågor... jag är spänd!

Imorgon kväll ska jag fira, äntligen så kommer jag ha gjort sista tentan för i år, otroligt skönt! sen så är det julsittning som ett gäng från klassen ska på :) ska bli riktigt kul tror jag. Helgen kommer fortsätta i Åre, åkning och kuligheter på lördag och söndag. Nu när jag köpt årskort måste man ju utnyttja det :P (årskortet är i Åre och vemdalen).

Men nu ska jag läsa lite till innan jag lägger mig och sover, måste bara säga att det är underbart vackert här i östersund just nu och ALLA borde verkligen se det, helt underbart! sen så ska jag även säga att julkalendern är toppen, syster yster i alperna missar verkligen något, men du kanske kan se på nätet? den är verkligen bra!

Hej svejs / Lilla Lage

PS. 30 - 22 = 8, det slänger vi i sjön! DS.

I mitt vinterland

Måndag 8 december och snöstorm. Här i östersund har det verkligen snöat hela dagen, vilket självklart är underbart, om bara dom där snöröjargubbarna kunde hänga med lite!

Själv har jag dock suttit inne nästan hela dagen och läst farmakologi, har ännu en tenta på fredag, farmakologi och läkemedelsberäkning.

Har även fått tillbaka en tenta, anatomitentan.. som jag innan trodde att jag var helt körd på, dagen innan kände jag att jag trots allt kunde det mesta. Nu har vi fått den tillbaka, och jag måste erkänna att jag arbetar mig uppåt. Blev ett B denna gång, jag är sjukt nöjd, 97,5 poäng av 105, 3,5 poäng från A. Känndes riktigt bra måste jag säga.
Något som inte kändes lika bra var tentan som vi hade i fredags. Mikrobiologi, gick sisådär, men jag hoppas i alla fall att jag klarar det!

Helgen har väl varit som vilken helg som helst, tenta/julfest i fredags med julbord, paket och till slut utgång med glitter runt halsen. Lördagen var jag lite trött, men pallrade mig iväg och kikade lite på skidskytte, det är trots allt inte världscup i skidskytte här i östersund varje dag. Provade även skjuta och vann en fin medalj för att jag vann mitt "heat". Sedan for jag, Niklas, Mia och Jocke hem till oss och åt pizza, såg en ur usel film samtidigt som vi såg stjärnor på is. Söndagen var det plugg, Niklas var i åre och åkte lite skidor med Mia och Hans, så köpte han årskort åt oss så nu är jag helt pankt. Nu är det alltså bara att komma och hälsa på så far vi och åker lite i backen :)

Snart är det jul i alla fall, känns både kul och inte kul. Julen är ju alltid kul och den ska ju vara det, det kommer dock att vara helt annorlunda denna julen. Stina kommer inte vara hemma eftersom att hon och Arvid är i alperna. Jag kommer bara vara hemma en kort stund och missar bland annat annandagen.

Måste erkänna att jag är lite besviken, trodde att man kunde få lite bättre respons, vet inte hur många sms jag skickat för att försöka styra upp allt, men det verkar inte som att någon vill lägga någon energi i det hela. Det är väl enklare att bara säga att ni inte hinner/vill träffa mig då jag är hemma. Är less på att det ska vara massa tjaffs, och ingen verkar ändå ha någon lust att ses.
Jag är trots allt inte hemma ofta, detta på grund av att jag har sjukt lite pengar, så är studentlivet! trodde att man kunde förvänta sig lite besök i alla fall av dom som bara jobbar, en helg kan man väl unna?

Jaja, nu ska jag slute sitta här och vara less, ska iväg på julfika hos Emma och kanske blir det även lite plugg.

Ha det bäst, flodhäst!

RSS 2.0